Hamburguesa sense carn
- Segon plat
- 4701 visitas
- Dificultad
- Dificultad media
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 121 6%
- Azúcares
- 1,4g 2%
- Grasas
- 6,2g 9%
- Grasas saturadas
- 0,8g 4%
- Sal
- 0,4g 7%
Modo de preparación
Posem a escórrer el tofu en un colador. Després, triturem les pastanagues cuites i les beines cuites juntament amb el tofu escorregut, el gra d'all, la farina i la maicena, un polsim de pebre vermell, sal i unes fulletes de julivert. Fem una massa, de manera que tinguem un pasta que puguem modelar. Si no està al nostre gust, podem afegir-hi més farina, a poc a poc, fins que aconseguim la textura desitjada.
Proporcionem la pasta en boles i després les aixafem lleugerament per fer hamburgueses de mida mitjana. Les passem per una mica de farina i cuinem en una paella antiadherent untada d'oli d'oliva. Un cop cuites per banda i banda (i també cuit l'interior), les tenim llestes per servir en format d'hamburguesa, o en una salsa calenta de verdures. També podem donar-los format de minihamburgueses per servir-les en minipanets d'hamburguesa com a entrants o canapès.
El tofu és un aliment que destaca per la quantitat de vitamina K que conté. A més, és un aliment ric en ferro, té grans quantitats de calci, proteïna d'elevat valor biològic, potassi, iode, magnesi, fòsfor i vitamines A, B3, B9 i B2. L'enciam aporta nutrients com ferro, calci, fibra, potassi, iode, magnesi i vitamines A, K, C, B7 i B9. Es prepara amb mongeta tendra, un aliment amb baixa quantitat de calories i greix, i font d'importants nutrients com fibra, potassi, calci, magnesi, fòsfor i vitamines A, B2 i B6. Una recepta apta per a vegetarians, amb una bona aportació nutricional i molt equilibrada.
Ingredientes (4 personas)
- 200 g de tofu
- 50 g de pastanaga cuita
- 50 g de beines cuites
- 30 g de farina
- 10 g de maicena
- 1 gra d'all
- 4 g de fulles de julivert
- 4 g de pebre vermell dolç
- Una mica de sal
- 20 ml d'oli d'oliva verge
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
