Ogi txigortua foie eta mokatel-gelatinarekin

  • Hasierakoa
  • 5906 visitas
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
30 minutu baino gutxiago
Ogi txigortua foie eta mokatel-gelatinarekin

Descargar

3 de 5 estrellas. Basado en 0 valoraciones

Modo de preparación

Gelatina prestatzen hasi. Horretarako, gelatina-orriak urez betetako kaiku batean hidratatu 5 minutuz.  Ontzi batean moskatel-ardoa berotu, azukrearekin batera su ertainean.  Gelatina-orriak behar bezala xukatu eta gehitu, irabiatu eta su ertainean eduki gelatina disolbatu arte. Prestaketa kristalezko ontzi batera eraman, film gardenarekin estali eta gauean hozkailuan utzi. Hurrengo egunean, gelatina ebaki aizto edo ebakitzaile batekin, aurkeztu nahi dugun formaren arabera. Foiea xaflatan moztu eta ogi txigortuaren gainean ipini. Jarraian, gelatina gehitu eta ezkai fresko apur batekin lagundu.

Ingredientes (10 personas)

  1. 10 Eroski SELEQTIA sagarrezko ogi txigortu txiki
  2. 250 g Eroski SELEQTIA foie
  3. 300 ml moskatel ardo
  4. 70 g azukre
  5. 3 gelatina-orri
  6. ezkai fresko apur bat

¿Algo que decir? Deja tu comentario:

Comentarios

Actualmente no hay ningún comentario.

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/