Ogi txigortua foie eta mokatel-gelatinarekin
- Hasierakoa
- 5906 visitas
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- 30 minutu baino gutxiago

Modo de preparación
Gelatina prestatzen hasi. Horretarako, gelatina-orriak urez betetako kaiku batean hidratatu 5 minutuz.
Ontzi batean moskatel-ardoa berotu, azukrearekin batera su ertainean. Gelatina-orriak behar bezala xukatu eta gehitu, irabiatu eta su ertainean eduki gelatina disolbatu arte.
Prestaketa kristalezko ontzi batera eraman, film gardenarekin estali eta gauean hozkailuan utzi.
Hurrengo egunean, gelatina ebaki aizto edo ebakitzaile batekin, aurkeztu nahi dugun formaren arabera.
Foiea xaflatan moztu eta ogi txigortuaren gainean ipini. Jarraian, gelatina gehitu eta ezkai fresko apur batekin lagundu.
Ingredientes (10 personas)
- 10 Eroski SELEQTIA sagarrezko ogi txigortu txiki
- 250 g Eroski SELEQTIA foie
- 300 ml moskatel ardo
- 70 g azukre
- 3 gelatina-orri
- ezkai fresko apur bat
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/

¿Algo que decir? Deja tu comentario:
Comentarios
Actualmente no hay ningún comentario.