Ananazko Bundt cake-a
- Postre
- 3478 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun baja
- Denbora
- Prezio bajo
- Prezio bajo
- Nutrizio-sailkapena

- Azukreak
- 37,98g 42%
- Koipeak saturatuak
- 3,31g 17%
- Gatza
- 0,06g 2%
Prestaketa
Labea berotu 180º C-tan.
Ontzi batean, irabiatu jogurta eta zatitutako del monte anana. Jarri nahasketa hori bol batean eta erantsi arrautzak, olioa eta azukrea. Irabiatu osagaiak ongi nahastu arte.
Beste bol batean, nahastu irina eta legamia eta bahetu aurreko osagaien gainean. Jarraian dena irabiatu.
Koipeztatu Bundt cake molde bat eta bota orea. Sartu labean 45 minutuz 180º C-tan.
Utzi hozten, atera moldetik eta apaindu glas azukre hautseztatuarekin eta andere-mahats gutxi batzuekin.
Bizkotxo urtsua da, ananari esker, baina energia asko ematen duenez, noizean behin jatea gomendatzen da. Gosarirako jan daiteke eta fruta anoa ertain batekin, fruitu lehorrekin, esneki naturalarekin, kafearekin edo infusioarekin hartu, besteak beste. Nutrizio-propietateak. Dituen gantzak osasungarriak dira, baina azukre eta irin findu kantitatea altua da. Horregatik, energia asko ematen du.
Completa tu menú
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
