Atun freskoaren marmitakoa
- Bigarren platera
- 5572 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun hasiberrientzat
- Denbora
- 1 eta 2 ordu bitartean
Prestaketa
Erregosi olioarekin tipula eta piper txikitua. Zuritu eta klaskatu patatak (tira egin patatatik, labanarekin amaierara arte moztu beharrean). Barazkiak egiten direnean, gehitu patatak, eta erregosi. Bota salda, gisatua ia erabat estali arte, eta utzi egosten, patatak samurtu arte. Moztu atuna laukitan, eman gatz pittin bat eta gehitu patatei. Estali kazola eta atera sutatik. Utzi egonean 5 minutuz.
Osagaiak (4 personas)
- 600 g patata
- 400 g atun fresko
- piper berde bat
- tipula bat
- brik bat EROSKI arrain edo barazki salda
- 2 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra
- gatz pittin bat
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
