Aza egosia patata eta piperrautsarekin
- Bigarren platera
- 9256 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun hasiberrientzat
- Denbora
- 1 eta 2 ordu bitartean
Prestaketa
Moztu aza eta garbitu txorrotaren azpian ur hotzarekin, eta zuritu eta zatitu patatak puskatan. Sartu guztia presio eltze batean ur pixka batekin eta gatz pittin batekin. Egosi 20 minutuz. Xukatu eta gorde geroko. Eltze berean, frijitu baratxuria eta piperrautsa. Baratxuria gorritzen denean, bota berriz aza eta patata, eta nahasi ondo guztia.
Osagaiak (4 personas)
- 800 g aza
- 300 g patata
- 2 baratxuri atal
- piperrautsa
- 2 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra
- gatz pittin bat
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
