Marrubi- eta banana-irabiatua
- Postrea
- 3473 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun hasiberrientzat
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

- kcal
- 88 4%
- Azukreak
- 17g 19%
- Koipeak
- 0,3g 1%
Prestaketa
Marrubiak garbitu eta zurtoinak moztuko ditugu. Bananak eta marrubiak zuritu eta zatituko ditugu, litro erdi laranja-zukuarekin nahasi eta krema fina, ia likidoa lortu arte birrinduko dugu. Banana- eta marrubi-broxeta batez lagunduta zerbitzatuko dugu.
Fruta-irabiatua oso edari herrikoia eta estimatua da, eta frutekin soilik egiten bada, hamaiketako eta askarietarako aukera elikagarritzat jo daiteke. Laburbilduz, esan daiteke frutaren berezko azukre, bitamina eta antioxidatzaile ugari dituela. Fruta gozoa da berez eta ez du azukrea gehitzerik behar, elikagaien gustu naturala hobeto dastatzeko. Â
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
