Osoko landare-ogitartekoa izokin ketuarekin

  • Hasierakoa
  • 5619 visitas
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Osoko landare-ogitartekoa izokin ketuarekin

Descargar

kcal
439 22%
Azukreak
14g 16%
Koipeak
3,7g 5%
Koipeak saturatuak
0,5g 3%
Gatza
2g 31%
/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Piper erreak garbitu eta oliba-olioarekin, zerrendatan moztutako tipularekin eta brunoise eran moztutako baratxuri-aleekin zartaginean salteatuko ditugu su bizian. Gatza eman, izan dezaketen olioa iragazki batean iragazi, eta gorde egingo ditugu. Ogiak luzetara ebaki eta piperrak salteatzeko erabilitako olioaren zurrusta bat botako diegu. Xerra finetan moztutako tomatea jarriko dugu, tomatearen gainean askotariko uraza-hosto batzuk, izokin ketua eta, azkenik, tipula, piper eta baratxuri salteatuak.
Ogitarteko osoa eta kalitate handikoa da: barazki freskoak (uraza, tomatea, piperra, tipula), osoko zereala (osoko ogia), kalitate handiko proteinak (izokina) eta gantz osasungarriak (izokina eta oliba-olioa). Fruta-anoa batez lagunduta, afari laster bikaina da, edo soluzio ona etxetik kanpo bizkor eta/edo erraz jan behar badugu.  

Osagaiak (4 personas)

  1. 600 g zekale-ogi (4 opil)
  2. 150 g izokin ketu
  3. 200 g piper gorri erre
  4. Tipuleta bat
  5. 2 baratxuri-ale
  6. 50 g uraza
  7. 2 tomate
  8. 40 ml oliba-olio
  9. Gatz pixka bat

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/