Caprese hanburgesa
- Bigarren platera
- 5412 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun handia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

Prestaketa
Labea 220 ºC-tan berotzen jarri
Tomatea xerratan moztu. Gorde.
Mozzarella bolak erditik ebaki. Gorde.
Olioa zartaginean berotu, hanburgesak gehitu eta behar bezala egin arte sutan eduki.
Laberako erretilu batean, hanburgesa kozinatuak ipini; haien gainean, tomatea eta mozarrella; guzti hori labean eduki urtu arte.
Uraza-orriak eta albaka ogietan jarri; gero, hanburgesa, eta amaitzeko, busti ozpin baltsamikozko kremarekin. Azken ukitu gisa, gehitu albaka-orri apur batzuk gehiago. Berehala zerbitzatu.
Osagaiak (4 personas)
- 4 hanburgesa-ogi
- 4 E.Sannia oilasko-hanburgesa
- 1 tomate handi
- uraza-orriak
- 2 mozarrella fresko bola
- albaka fresko orriak
- ozpin baltsamikozko krema
- 1 koilarakada oliba-olio
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
