Caprese hanburgesa

  • Bigarren platera
  • 5412 visitas
Zailtasuna
Zailtasun handia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Caprese hanburgesa

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Labea 220 ºC-tan berotzen jarri   Tomatea xerratan moztu. Gorde.   Mozzarella bolak erditik ebaki.  Gorde.   Olioa zartaginean berotu, hanburgesak gehitu eta behar bezala egin arte sutan eduki.   Laberako erretilu batean, hanburgesa kozinatuak ipini; haien gainean, tomatea eta mozarrella; guzti hori labean eduki urtu arte.   Uraza-orriak eta albaka ogietan jarri; gero, hanburgesa, eta amaitzeko, busti ozpin baltsamikozko kremarekin.  Azken ukitu gisa, gehitu albaka-orri apur batzuk gehiago. Berehala zerbitzatu.

Osagaiak (4 personas)

  1. 4 hanburgesa-ogi
  2. 4 E.Sannia oilasko-hanburgesa
  3. 1 tomate handi
  4. uraza-orriak
  5. 2 mozarrella fresko bola
  6. albaka fresko orriak
  7. ozpin baltsamikozko krema
  8. 1 koilarakada oliba-olio

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/