Dilista-kaputxinoa SeleQtia foie-zatitxoekin

  • Hasierakoa
  • 3044 visitas
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
2 ordu baino gehiago
Dilista-kaputxinoa SeleQtia foie-zatitxoekin

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Kazola altu batean barazkiak (azenarioa, tipula, baratxuria eta porrua) olio berotan salteatuko ditugu, eta, gero, kazola berean dilistak egosiko ditugu. Barazkiak salteatuta, dilistak bota, urez estali eta egosi egingo ditugu. Egosten direnean, dilistak eta barazkiak egosketa-urarekin batera puregailutik pasako ditugu, esne-gain likidoa bota eta iragazki batetik pasako dugu. Su txikian egosten utziko dugu, minutu gutxi batzuk. Gatza eta piperbeltza botako dizkiogu. Dilista-krema aho zabaleko kopa batera botako dugu, eta, gainetik, oliba-olioarekin findutako patata-pure pixka bat eta esne-gaina botako dizkiogu, gatz eta piperrauts pixka batekin. Patata-kremaren gainean foie puska bat jarriko dugu, zatituta, ez itsasteko zartagin batean horitu eta gero.

Osagaiak (4 personas)

  1. -150 g dilista
  2. -50 g SeleQtia foie
  3. -1 azenario
  4. -30 g tipula
  5. -1 porru
  6. -1 baratxuri-ale
  7. -150 ml esne-gain likido
  8. -4 g gatz
  9. -40 ml oliba-olio
  10. -100 g patata-pure
  11. -40 ml oliba-olio
  12. -40 ml esne-gain likido
  13. -4 g gatz
  14. -Piperbeltza

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/