Eroski glutenik gabeko surimiarekin beteriko endibiak izokinarekin

  • Lehenengo platera
  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Eroski glutenik gabeko surimiarekin beteriko endibiak izokinarekin

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Endibiak EROSKI maionesarekin, EROSKI surimi desizoztu eta birrinduarekin bete. Haien gainean, EROSKI izokin ketuarekin egindako tirak ipini. Luzoker, tipulina, olibak eta perrexila brounoisse eran hautseztatu (kubo txiki-txikietan moztuta). Une berean zerbitzatu giro-tenperaturan. Hozkailuan kontserbatzeko, gorde erretilu batean sukaldeko plastikoarekin estalita. Egon adi eta hautatu “Glutenik gabe” etiketa daramaten produktuak.

Osagaiak (4 personas)

  1. 2 endibias
  2. 50 g EROSKI basic glutenik gabeko surimi-makilatxo izoztu
  3. 50 g EROSKI basic glutenik gabeko izokin ketu
  4. 80 g EROSKI basic glutenik gabeko maionesa
  5. 10 g tipulina ozpinetan
  6. 2 ozpinetako luzoker
  7. 6 oliba beltz
  8. 6 oliba berde
  9. Perrexila

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/