Eroski glutenik gabeko surimiarekin beteriko endibiak izokinarekin
- Lehenengo platera
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

Prestaketa
Endibiak EROSKI maionesarekin, EROSKI surimi desizoztu eta birrinduarekin bete. Haien gainean, EROSKI izokin ketuarekin egindako tirak ipini.
Luzoker, tipulina, olibak eta perrexila brounoisse eran hautseztatu (kubo txiki-txikietan moztuta).
Une berean zerbitzatu giro-tenperaturan. Hozkailuan kontserbatzeko, gorde erretilu batean sukaldeko plastikoarekin estalita.
Egon adi eta hautatu “Glutenik gabe” etiketa daramaten produktuak.
Osagaiak (4 personas)
- 2 endibias
- 50 g EROSKI basic glutenik gabeko surimi-makilatxo izoztu
- 50 g EROSKI basic glutenik gabeko izokin ketu
- 80 g EROSKI basic glutenik gabeko maionesa
- 10 g tipulina ozpinetan
- 2 ozpinetako luzoker
- 6 oliba beltz
- 6 oliba berde
- Perrexila
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
