Frutaz eta oloz egindako gailletak

  • Bigarren platera
  • 9698 visitas
Zailtasuna
Zailtasun hasiberrientzat
Denbora
1 eta 2 ordu bitartean
Frutaz eta oloz egindako gailletak

Descargar

5/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Platanoa pure egingo dugu sardexka batekin, edo sagarra irabiatu edo konpota eran egin. Nahasi ongi-ongi purea eta olo malutak, kanela ehoa eta gatza. Gehitu almendra xehetuak eta nahasi ongi. Berotu labea 180 gradura, eta ipini paper egoki bat erretilu batean. Ore koilarakadekin galleta ez oso lodiak egingo ditugu. Beharrezkoa bada, leundu orearen testura, gehitu fruta lehorra badago edo olo malutak biguna badago. Eduki labean 10 minutu, gogortu eta gorritu arte. Hozten utziko ditugu grisela batean, hezetasuna kanpora dezaten eta bigunak geldi ez daitezen.

Osagaiak (8 personas)

  1. 200 gramo sagar edo platano ondu
  2. 80 gramo olo maluta
  3. 50 gramo almendra natural
  4. koilarakadatxo bat kanela eho
  5. gatz pittin bat

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/