Gabonetako marrubi-zuhaitz txikiak
- Postre
- 5586 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun baja
- Denbora
- Menos de 30 minutos
- Prezio medio
- Prezio medio
- Nutrizio-sailkapena

- Azukreak
- 75,89g 89%
- Koipeak saturatuak
- 14,00g 70%
- Gatza
- 0,21g 5%
Prestaketa
Garbitu marrubiak eta moztu goiko aldea, hostoarena, eta sortu oinarri bat. Lehortu ondo eta gorde.
Urtu txokolatea MarÃa bainutan. Urtu ondoren, gehitu koloratzaile berdea, bilgarriko argibideei jarraituz, eta eragin emaitza homogeneoa lortu arte.
Bi zotzen laguntzarekin, murgildu marrubiak txokolatean, oinarria igurtzi gabe, txokolatea hondatu ez dadin.
Bira itzazu zuhaitz-forma izan dezaten, apaindu koloretako bolatxoekin eta izar batekin puntan. Hoztu eta zerbitzatu.
Gabonetako errezeta hau oso noizbehinka kontsumitu behar da, baina primerakoa da txikiekin egiteko. Gainera, nutrizioari begira kalitate hobeko bertsioa egiteko trikimailu bat emango dizugu. Nutrizio-kalitatea hobetzeko, estali marrubien zatia bakarrik %75 kakaozko txokolatearekin, eta ukitu berdea emateko, hozten utzi baino lehen, hautseztatu pistatxo birrinduarekin edo kiwi xehatuarekin… Nutrizio-propietateak. Txokolate zuritik eta apaingarrietako azukreetatik datozen koipe ase eta azukre askoko prestaketa da.
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
