Indioilar-azpizuna kuiatxo-tagliatellekin
- Bigarren platera
- 4165 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
- Prezio baxua
- Prezio baxua
- Nutrizio-sailkapena

- kcal
- 344 17%
- Azukreak
- 21,32g 24%
- Koipeak
- 11,16g 16%
- Koipeak saturatuak
- 1,79g 9%
- Gatza
- 0,99g 17%
Prestaketa
Azpizunak prestatzeko, labea 200 ºC-tan aurreberotu.
Gatzpipertu azpizunak eta bota olioa zartagin batean. Bero dagoenean, erantsi haragia eta gorritu 3 minutu inguruz alde bakoitzetik.
Erantsi baratxuria eta utzi egiten minutu batez, kolorea hartzen hasi arte. Ondoren, gehitu eztia, ziapea eta ura, eta nahastu. Berriro gatzpipertu eta eragin, osagaiak ondo integratzeko. Kozinatu minutu pare bat gehiagoz zartaginean eta sartu labean azpizunak kozinatuta egon arte.
Tagliatelleak egiteko moztu espirilizadorearekin eta gorde.
Bota olioa zartagin batera eta sueztitu baratxuria gorritzen hasi arte. Gehitu kuiatxoa eta erregosi bi minutuz, gutxi gorabehera. Zartaginetik atera eta iragazgailu baten gainean xukatzen utzi.
Gehitu ziazerbak zartaginean eta erregosi bizpahiru minutuz. Azkenik, kuiatxoa berriro sartu eta ziazerbekin nahasi.
Zerbitzatu indioilar-azpizunak tagliatellekin batera eta hautseztatu tipulin xehatua gainetik.
Barazki jakin batzuk (kuiatxoa, azenarioa) aurkezteko modu honek, barazkiak jateko moduari barietate handiagoa eskaintzeaz gain, gordinik edo apur bat kozinatuta kontsumitzea errazten du, bitamina-edukia hobeto zaintzen duena. Nutrizio-propietateak. Indioilarra haragi zuria da, gantz gutxi edo neurrizko kopurua duena.
Osagaiak (4 personas)
- • 650 g indioilar-azpizun
- nn• 2 baratxuri-atal n
- n• 100 g ezti
- nn• 4 koilarakada Dijon ziape n
- n• 3 koilarakada ur
- nn• Gatza n
- n• Piperbeltza
- nn• Tipulin pixka bat nn
- Olioa
- nKuiatxo-tagliatelleakn
- n• 200 g kuiatxo
- nn• 100 g ziazerba nn
- • Baratxuri-atal 1 n
- n• koilarakada olio
Completa tu menú
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
