Legatza kuiatxo muselinarekin

  • Segundo plato
  • 2937 visitas
Zailtasuna
Zailtasun baja
Denbora
De 30 minutos a 1 hora
Prezio bajo
Prezio bajo
Nutrizio-sailkapena
Legatza kuiatxo muselinarekin

Descargar

kcal
404 20%
Azukreak
5,38g 6%
Koipeak
24,42g 35%
Koipeak saturatuak
6,09g 30%
Gatza
1,16g 19%
/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

1. Bota oliba-olioa zartagin batean eta markatu legatza. 2. Jarri legatza laberako erretilu batean eta sartu labean 7 minutuz. Muselina egiteko 1. Jarri oliba-olioa zartagin batean eta sueztitu dadotxoetan zatitutako kuiatxoa 10 minutuz. 2. Erantsi ardo zuria eta egosi su altuan lurrindu arte. 3. Erantsi esne-gain likidoa eta utzi egiten su motelean 5 minutuz. Gazpipertu. 4. Txikitu patata egosiarekin eta pasatu iragazi batetik. Toppinga egiteko 1. Txigortu pistatxoak zartagin batean zenbait minutuz eta gorde. 2. Erantsi olioa eta sueztitu baratxuriak gorritzen hasi arte. 3. Erantsi dado txikietan zatitutako zainzuriak eta sueztitu zenbait minutuz. Aurkezpena Plateraren oinarrian jarri saltsa, gehitu legatza eta estali zainzuriekin, txikitutako pistatxoekin eta ezkai fresko pixka batekin.
Errezeta hau plater bakarra izan daiteke, barazkiak, patata eta arraina dituelako. Gainera, testura eta kolore desberdinak dituenez, erakargarriagoa eta ikusgarriagoa da. Nutrizio-alderdiak: Nutri-Scorek eta Eroskiren nutrizio-semaforoak erakusten duten moduan, errezeta honek nutrizio-kalitate ona du. Kalitate handiko proteinak, karbohidrato konplexuak, bihotzerako onak diren gantzak (olioa) eta gantz ase pixka bat (esne-gaina) ematen ditu.

Osagaiak (4 personas)

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/