Mandarina-moussea

  • 8947 visitas
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Prezio
Prezio
Mandarina-moussea

Descargar

kcal
133 7%
Azukreak
16,20g 18%
Koipeak
3,43g 5%
Koipeak saturatuak
1,97g 10%
Gatza
0,62g 10%
5/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Hidratatu gelatina-xaflak ur hotzetan. Nahastu eztia, lurrundutako esnea, mandarina-birrindua eta -zukua eta berotu. Harrotu arrautza zuringoak elur puntuan gatz pixka batekin eta gorde. Erantsi hidratatutako gelatina-xaflak nahasketa berora desegin arte eta gero gehitu jogurta. Azkenik, erantsi harrotutako zuringoak mugimendu biribilekin. Jarri zerbitzatuko den ontzietan eta gorde hozkailuan 3-4 orduz (gau osoan bada hobe). Zerbitzatzerako orduan mandarina-zati eta -birrinduarekin apaindu.
Sasoiko fruta duen postrea, paregabea menua fruta anoa ez oso handi batekin osatzeko. Nutrizio-propietateak. Gantz eta gantz ase gutxi eta proteina-kantitate altua ditu, baina azukre-kantitatea nahiko altua da. Azukrea eztiak eta zukuak ematen dute batez ere; beraz, azukre askeak dira, izan ere, zukuari frutaren zuntz guztia kendu diogu eta hori da zukuak berez duen azukrearen xurgapena erregulatzen duena.

Osagaiak (4 personas)

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/