Mandarina-moussea
- 8947 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 133 7%
- Azukreak
- 16,20g 18%
- Koipeak
- 3,43g 5%
- Koipeak saturatuak
- 1,97g 10%
- Gatza
- 0,62g 10%
Prestaketa
Hidratatu gelatina-xaflak ur hotzetan.
Nahastu eztia, lurrundutako esnea, mandarina-birrindua eta -zukua eta berotu.
Harrotu arrautza zuringoak elur puntuan gatz pixka batekin eta gorde.
Erantsi hidratatutako gelatina-xaflak nahasketa berora desegin arte eta gero gehitu jogurta.
Azkenik, erantsi harrotutako zuringoak mugimendu biribilekin.
Jarri zerbitzatuko den ontzietan eta gorde hozkailuan 3-4 orduz (gau osoan bada hobe).
Zerbitzatzerako orduan mandarina-zati eta -birrinduarekin apaindu.
Sasoiko fruta duen postrea, paregabea menua fruta anoa ez oso handi batekin osatzeko. Nutrizio-propietateak. Gantz eta gantz ase gutxi eta proteina-kantitate altua ditu, baina azukre-kantitatea nahiko altua da. Azukrea eztiak eta zukuak ematen dute batez ere; beraz, azukre askeak dira, izan ere, zukuari frutaren zuntz guztia kendu diogu eta hori da zukuak berez duen azukrearen xurgapena erregulatzen duena.
Completa tu menú
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
