Mangozko eta gazta irabiatuzko postrea

  • Postrea
  • 7304 visitas
Zailtasuna
Zailtasun ertaina
Denbora
2 ordu baino gehiago
Prezio baxua
Prezio baxua
Nutrizio-sailkapena
Mangozko eta gazta irabiatuzko postrea

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Errezeta hau prestatzeko urrats hauek jarraitu behar dira: 1.- Gelatina-hostoak ur hotzetan hidratatzen jarri. 2.- Esnea berotu ondoren, sutatik kendu, xukatu gelatina-hostoak eta esne beroari gehitu, ondo nahastuz desegin daitezen. Ondo irabiatutako krema gazta gehitu eta moldean jarri, eta handik hozkailura sartu, mamitu arte. Mangozko gelatina egiteko 1.- Lima zukuarekin mangoa birrindu eta kazo batean berotu. 2.- Gelatina ur koilarakada batekin hidratatu eta aurreko nahastearekin nahastu, pixka bat irakiten utzi eta giro-tenperaturan epeltzen utzi, barratxoak estali aurretik. 3.- Mango-ziriekin apaindu.
Proposamen osasungarria eta dibertigarria, moldeekin jolasteko aukera ematen duena, askotariko aurkezpenak lortzeko. Nutrizio-propietateak. Mangoak eragin antioxidatzailea duten hainbat substantzia ditu, adibidez, E bitamina, C bitamina eta betakarotenoak (A probitamina). Gaztaren gantz-azido aseen kantitatea dela eta, errezetaren nutrizio-kalitatea tartekoa da; izan ere, esne-koipea arrisku kardiobaskularreko faktorea ez bada ere, kasu honetan ekarpena handia da, eta, hala ere, gazta horien kontsumoa apaldu egin behar da. Egokia da. Dieta laktobegetarianoentzat.

Osagaiak (4 personas)

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/