Muskuiluak kremarekin
- Lehenengo platera
- 3947 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun handia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

Prestaketa
Muskuiluak uretan eragin eta xukatzen utzi. Gorde.
Tipula eta baratxuria kubo txikietan ebaki. Apioa garbitu eta txikitu.
Gurina kazola handi batean ipini, eta urtzen utzi. Tipula, baratxuria eta gatza gehitu. Ondoren, su ertainean arin frijitu tipula gorritu hasi arte.
Ardo zuria gehitu eta irakiten ipini. 3 minutuz egiten utzi. Esne-gaina gehitu eta berriro irakiten ipini.
Muskuiluak kazolara bota, gatzaz eta piperraz ondu, estali eta ireki arte su motelean egosten utzi.
Perrexil xehatuarekin lagunduta zerbitzatu.
Osagaiak (4 personas)
- 1 kg Eroski muskuilu lurrunean
- 1 tipula txiki
- 1 baratxuri-ale
- 50 g gurin
- 2 apio-adar
- 100 ml ardo zuri
- 225 ml Eroski esne-gain likido
- piperbeltza
- gatza
- perrexila
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
