Oilasko bularkia plantxan erremolatxa egosiarekin
- Bigarren platera
- 6419 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun hasiberrientzat
- Denbora
- 1 eta 2 ordu bitartean
Prestaketa
Jarri sutan zartagin bat oliba olioarekin. Zuritu eta txikitu baratxuri atalak, eta bota zartaginera gorritu daitezen. Erabat gorrituta egon baino lehen, sartu oilasko bularkia xerratan, eta eman buelta eta buelta. Zerbitzatu berotan, baratxuria gainetik botata, eta egosi erremolatxa guarnizioarekin.
Osagaiak (4 personas)
- 500 g oilasko bularki
- 2 baratxuri atal
- 2 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra
- gatz pittin bat
- 450 g EROSKI erremolatxa egosi
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
