Oilasko errea limoi eran tipularekin
- Bigarren platera
- 7846 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun hasiberrientzat
- Denbora
- 1 eta 2 ordu bitartean
Prestaketa
Berotu labea 180ºC-an. Garbitu eta kendu azala oilaskoari, eta jarri labeko erretilu batean. Zukutu limoiak eta nahasi zumoa EROSKI oliba olio birjina estra, piperrautsarekin, gatzarekin eta baso erdi urekin. Zuritu eta txikitu tipula eta baratxuria tiratan, eta sakabanatu gainean eta izterren inguruan. Busti saltsarekin. Sartu labean 30 minutuz, eman buelta erretiluari eta busti berriz oilaskoa zukuarekin. Sartu labean gorritu arte.
Osagaiak (4 personas)
- 4 EROSKI Natur oilasko atzealde
- 2 tipula
- 2 limoi
- 2 baratxuri atal
- 4 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra
- piperrautsa eta gatza
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
