Olagarroa Galiziako eran
- Bigarren platera
- 5064 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun handia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

Prestaketa
Patatak zuritu eta eltze batean bota, ur irakin eta gatzarekin, samur egon arte. Behin denbora igarota, xukatu eta xerratan ebaki. Gorde.
Beste eltze bat urarekin ipini eta irakiten hasten denean, olagarroa gehitu, 2 minutuz galdatu eta xukatu.
Patatak platerraren gain ipini, eta gainean, olagarro zatiak. Jarraian, oliba-olioarekin busti eta piperrauts gozoarekin hautseztatu. Gatz larriarekin ondu eta, nahi izanez gero, perrexil apur batekin hautseztatu.
Osagaiak (8 personas)
- 400 g olagarro egosi
- 2 patata
- oliba-olioa
- ezkata-gatza
- piperrauts gozoa
- perrexila
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
