Orburuak tenpuran

  • Bigarren platera
  • 5437 visitas
Zailtasuna
Zailtasun handia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Orburuak tenpuran

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Katilu batean irina, ur hotza, gorringoa bota, eta irabiatu osagai guztiak integratu arte. Zartagin batean olioa su ertain-altuan ipini 200 ºC tenperaturara iritzi arte. Orburuak orean arrautzeztatu, soberan dagoena astindu, eta oliotan frijitu 1 edo 2 minutuz alde bakoitzetik edo gorritu arte. Atera zartaginagatik bitsadera baten laguntzarekin eta utzi xukatzen sukaldeko paper batean gainean. Berehala zerbitzatu, ezti apur batekin.  

Osagaiak (4 personas)

  1. 400 g Eroski SELEQTIA Tudelako orburu
  2. 750 ml frijitzeko ekilore-olio
  3. 200 g irin
  4. 450 g ur hotz
  5. 1 arrautza-gorringo
  6. Eroski SELEQTIA Alcarria eztia

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/