Orburuak tenpuran
- Bigarren platera
- 5437 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun handia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

Prestaketa
Katilu batean irina, ur hotza, gorringoa bota, eta irabiatu osagai guztiak integratu arte.
Zartagin batean olioa su ertain-altuan ipini 200 ºC tenperaturara iritzi arte.
Orburuak orean arrautzeztatu, soberan dagoena astindu, eta oliotan frijitu 1 edo 2 minutuz alde bakoitzetik edo gorritu arte.
Atera zartaginagatik bitsadera baten laguntzarekin eta utzi xukatzen sukaldeko paper batean gainean.
Berehala zerbitzatu, ezti apur batekin.
Osagaiak (4 personas)
- 400 g Eroski SELEQTIA Tudelako orburu
- 750 ml frijitzeko ekilore-olio
- 200 g irin
- 450 g ur hotz
- 1 arrautza-gorringo
- Eroski SELEQTIA Alcarria eztia
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
