Osoko arroza espinakekin eta mahaspasekin
- Bigarren platera
- 5774 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun hasiberrientzat
- Denbora
- 1 eta 2 ordu bitartean
Prestaketa
Kazola batean, jarri baratxuria gorritzen olio pixka batekin. Kolore pixka bat hartzen duenean bota arroza eta jarri sutan berriz. Gehitu salda nahastu ahala eta utzi sutan 35-40 minutuz. Osoko arrozak egosteko denbora eta salda gehiago behar du arroz zuriek baino. Arroza prest dagoenean, gehitu espinaka eta mahaspasa erregosia perrexil txikitu pixka batekin, eta nahasi guztia.
Osagaiak (4 personas)
- 200 g EROSKI Sannia osoko arroza
- poltsa bat EROSKI espinaka fresko
- 100 g EROSKI moskatel mahaspasa
- brik bat EROSKI barazki salda
- perrexil adaxka bat
- baratxuri atal bat
- 3 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
