Osoko arroza espinakekin eta mahaspasekin

  • Bigarren platera
  • 5773 visitas
Zailtasuna
Zailtasun hasiberrientzat
Denbora
1 eta 2 ordu bitartean
Osoko arroza espinakekin eta mahaspasekin

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Kazola batean, jarri baratxuria gorritzen olio pixka batekin. Kolore pixka bat hartzen duenean bota arroza eta jarri sutan berriz. Gehitu salda nahastu ahala eta utzi sutan 35-40 minutuz. Osoko arrozak egosteko denbora eta salda gehiago behar du arroz zuriek baino. Arroza prest dagoenean, gehitu espinaka eta mahaspasa erregosia perrexil txikitu pixka batekin, eta nahasi guztia.

Osagaiak (4 personas)

  1. 200 g EROSKI Sannia osoko arroza
  2. poltsa bat EROSKI espinaka fresko
  3. 100 g EROSKI moskatel mahaspasa
  4. brik bat EROSKI barazki salda
  5. perrexil adaxka bat
  6. baratxuri atal bat
  7. 3 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/