Osoko espagetiak atun, espinaka eta gazta erregosiarekin

  • Lehenengo platera
  • 8832 visitas
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Osoko espagetiak atun, espinaka eta gazta erregosiarekin

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Egosi pasta bere puntuan ur ugaritan (gatza ere botata). Ondoren, kendu ura eta bota ontzi batera. Xukatu atuna. Txikitu espinakak eta gazta, eta atunarekin batera, bota pastaren gainera. Zartagin batean frijitu baratxuriak olio berotan. Ondu pasta olio frijitu horrekin, eta eman gatza eta piperrautsa.

Osagaiak (4 personas)

  1. 280 g EROSKI Sannia espageti osokoak
  2. EROSKIren 3 lata atun argi oliba oliotan
  3. EROSKIren 300 g espinaka fresko
  4. EROSKI basic Burgosko gaztaren banakako 2 potexka
  5. 2 baratxuri atal
  6. 4 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra
  7. piperbeltz pixka bat eta gatza

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/