Osoko ogitarteko begetala hummusarekin
- Lehenengo platera
- 7001 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
Prestaketa
Garbitu eta moztu zatitan letxuga eta tomatea. Ireki ogia luzetara eta kendu mami pixka bat. Erdietako batean banatu koilarakada bat oliba olio birjina, eta bestean zabaldu hummusa. Jarri tomatea xerratan hummusaren gainean, letxuga hostoak horren gainean, eta itxi ogitartekoa. Letxuga eta tomate entsalada batekin zerbitza dezakegu.
Osagaiak (4 personas)
- 400 g EROSKI osoko ogi
- poto bat EROSKI hummus
- 100 g letxuga
- 2 tomate
- 4 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
