Patata-purea

  • Bigarren platera
  • 5319 visitas
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minututik ordubetera
Patata-purea

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Kazola batean baratxuria, tipulina eta patatak oliba-olioarekin eta albaka-hostotxo batzuekin sueztituko ditugu. Kolorea hartu baino lehen, urarekin estali eta 40 minutuz irakiten utziko dugu. Behin egosita, puregailutik pasako dugu.

Osagaiak (4 personas)

  1. 200 g patata
  2. 30 g tipulina fresko
  3. 1 baratxuri-ale
  4. 40 ml oliba-olio
  5. Gatz pixka bat
  6. Albaka-adar bat

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/