Sagar errea kanelarekin eta intxaur birrinduekin
- Bigarren platera
- 5157 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun hasiberrientzat
- Denbora
- 1 eta 2 ordu bitartean
Prestaketa
Garbitu sagarrak eta kendu bihotza. Egin ebaki bat luzetara azalaren goiko herenean, eta hautseztatu norberak nahi bezala kanelarekin. Jarri laberako edo mikrouhin laberako ontzi batean. Labean egiteko: jarri labea berotzen 180ºC-an eta erre 30 minutuz; mikrouhin labean egiteko: egin indar betean 10 minutuz. Eginda dauden jakiteko, zulatu albo batean: punta edo labana ondo sartzen bada, bere puntuan daude. Zerbitzatu hotzean edo epelean, erre dugunean atera den zukuarekin.
Osagaiak (4 personas)
- Golden motako 4 sagar
- kanela ehoa
- 20 intxaur EROSKI basic oskolarekin
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
