Skrei bakailaoa arbendolekin
- Bigarren platera
- 4471 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

Prestaketa
1.- Arbendolak txikituko ditugu eta hirugiharra zerrenda finetan moztuko dugu.
2.- Baratxuria ere oso fin moztuko dugu.
3.- Skrei bakailao-trontzoei gatza eta piperra botako diegu eta oliba-olio birjina pixka batekin igurtzitako laberako erretilu batean jarriko ditugu. Arraina labean sartuko dugu, aurretik 200º-ra 3 edo 4 bat minutuz berotu eta gero.
4.- Zartagin batera koilarakada bat olio botako dugu eta baratxuria, hirugiharra eta arbendolak pixka bat salteatuko ditugu. Skrei bakailaoari gainetik botako diogu salteatua.
5.- Ardo zuria botako diogu eta bi minutu gehiagoz labekatuko dugu.
6.- Berro-entsaladarekin zerbitza dezakegu.
Osagaiak (4 personas)
- Skrei bakailaoa arbendolekin:n
- -4 bakailao-trontzo Skrei
- - 2 hirugihar-zerrendan
- - 2 baratxuri-alen
- - 25 arbendoln
- - 10 ml oliba olio birjina estran
- - 50 ml ardo zurin
- - Piperbeltzan
- - Gatza
Completa tu menú
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
