Skrei bakailaoa arbendolekin

  • Bigarren platera
  • 4471 visitas
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Skrei bakailaoa arbendolekin

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

1.- Arbendolak txikituko ditugu eta hirugiharra zerrenda finetan moztuko dugu. 2.- Baratxuria ere oso fin moztuko dugu. 3.- Skrei bakailao-trontzoei gatza eta piperra botako diegu eta oliba-olio birjina pixka batekin igurtzitako laberako erretilu batean jarriko ditugu. Arraina labean sartuko dugu, aurretik 200º-ra 3 edo 4 bat minutuz berotu eta gero. 4.- Zartagin batera koilarakada bat olio botako dugu eta baratxuria, hirugiharra eta arbendolak pixka bat salteatuko ditugu. Skrei bakailaoari gainetik botako diogu salteatua. 5.- Ardo zuria botako diogu eta bi minutu gehiagoz labekatuko dugu. 6.- Berro-entsaladarekin zerbitza dezakegu.

Osagaiak (4 personas)

  1. Skrei bakailaoa arbendolekin:n
  2. -4 bakailao-trontzo Skrei
  3. - 2 hirugihar-zerrendan
  4. - 2 baratxuri-alen
  5. - 25 arbendoln
  6. - 10 ml oliba olio birjina estran
  7. - 50 ml ardo zurin
  8. - Piperbeltzan
  9. - Gatza

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/