Truita de sardines amb tomà quet
- Bigarren platera
- 3206 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

- kcal
- 353 18%
- Azukreak
- 0,4g 1%
- Koipeak
- 28g 40%
- Koipeak saturatuak
- 6g 28%
- Gatza
- 1g 10%
Prestaketa
Traiem les sardines amb tomà quet de la conserva i retirem els lloms de les sardines.
En una paella daurem els alls i saltem les sardines amb l'all. Hi afegim els ous batuts, una mica de sal, julivert trossejat i ho remenem fins que qualli.
Hi afegim la sal al final.
Li donem forma rodona o ovalada i la traiem de manera que l'interior quedi cremós.
Les truites són plats molt senzills d'elaborar i molt nutritius. Admeten la combinació prà cticament amb qualsevol aliment, cosa que enriqueix en nutrients el plat final. Els ous aporten proteïnes d'alta qualitat que se sumen a les de les sardines. Aquestes, com a peix blau, aporten greix bo, à cids grassos omega 3, de manera que la combinació de tots dos aliments és molt interessant. Si es vol fer un plat més lleuger, es pot optar per elaborar la truita amb sardines fresques en lloc de sardines en conserva. Fins i tot la quantitat de sal serà inferior i, per tant, la recepta serà més saludable en cas d'hipertensió arterial. Â
Osagaiak (4 personas)
- 6 ous
- 16 sardines amb salsa de tomà quet (o 8 sardines grans)
- 1 gra d'all
- Julivert
- 10 ml d'oli d'oliva
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
