Turroi-bizkotxoa frutekin eta txokolate zuriarekin

  • Postrea
  • 3823 visitas
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minututik ordubetera
Turroi-bizkotxoa frutekin eta txokolate zuriarekin

Descargar

4/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Ontzi sakon batean, irabiatu arrautzak eta gehitu limoi arraspatua eta esne hotzaren zati bat. Guztia ongi nahastuta dagoenean, bota gainetik kanela-hautsa eta gurina (likidoa baina hotza), azukrea, legamia eta irina. Birrindu EROSKI Seleqtia txokolate-turroia aurrez gordetako esnearekin, krema lortu arte, eta eragin nahaste osoari ore fina, ez oso lodia, lortu arte. Gurineztatu tarte-molde desmuntagarria eta irineztatu barrualdea. Bete tarta-moldearen 2/3, hautseztatu azukre apur bat gainetik, eta sartu labean 180 ºC-tan, gutxi gorabehera 40 minutuz edo bizkotxoa goratu eta gainetik kolorea hartu arte. Turroi-bizkotxoa ongi egina dagoen ikusteko, sartu ziri bat: garbi badago, ateratzeko prest dago; bestela, minutu batzuez utziko dugu ongi egin arte. Atera labetik bizkotxoa duen xafla, atera bizkotxoa moldetik, eta itxaron hoztu arte. Zatitu marrubitxoak eta laranja-atal batzuk, nahastu estaltzeko txokolate zuriarekin eta erabili banako bizkotxo zatiak apaintzeko. Amaitzeko, bota fruitu lehor batzuk.

Osagaiak (4 personas)

  1. 160 g EROSKI Seleqtia txokolate-turroin
  2. 6 Eusko Label arrautzan
  3. 200 g azukren
  4. 250 g gozogintzako irinn
  5. 125 ml EROSKI esne oson
  6. 100 g EROSKI gurinn
  7. 20 g legamia-hautsn
  8. 1 limoin
  9. Laranjakn
  10. Marrubiakn
  11. Estaltzeko txokolate zurian

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/