Udare clafoutis-a
- Postrea
- 5461 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

Prestaketa
Labea 150 ºC-tan berotzen jarri. Erabiliko dugun moldea gurinarekin koipeztatu. Gorde.
Udareak garbitu eta xerratan moztu. Gurina urtu eta epeltzen utzi.
Katilu batean, arrautzak eta bi azukre motak bota, eta irabiatu nahaste apartsua lortu arte. Pixkanaka-pixkanaka, gehitu gurina nahasteari, eta eragin gelditu gabe integratu arte.
Irina gehitu, eta nahastu ore uniforme bat lortu arte. Azkenik, esnea gehitu eta ondo eragin.
Moldea egindako orearekin bete, eta haien gainean, udareak ipini.
55 minutuz labean erre. Epel zerbitzatu.
OHARRA: Izozki, ezti edo karamelu apur batekin batera zerbitza dezakezu.
Osagaiak (8 personas)
- 3 konferentzia udare Eroski NATUR
- 50 g gurin + beste apur bat gehiago moldea koipeztatzeko
- 3 arrautza
- 100 g azukre
- 25 g azukre beltz
- 100 g irin
- 200 ml esne
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
