Zerba eta patata tortilla
- Bigarren platera
- 5103 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun hasiberrientzat
- Denbora
- 1 eta 2 ordu bitartean
Prestaketa
Zuritu eta txikitu patatak eta tipula. Frijitu zartagin batean oliba olio birjin askorekin su ertainean. Bitartean, irabiatu arrautzak ontzi batean. Nahi izanez gero, erregosi bat egin dezakegu beste zartagin batean baratxuriarekin eta zerba txikituekin; eta, bestela, itxoin patatak eta tipula atera arte, eta zartagin berean egin. Patatak eta tipula frijituta ditugunean eta baratxuriak eta zerbak erregosita, nahasi irabiatutako arrautzekin eta eman gatza. Prestatu tortilla, askorik egin gabe hezetasuna gal ez dezan.
Osagaiak (4 personas)
- 6 arrautza
- 200 g patata
- poltsa bat EROSKI zerba nahasketa
- tipula bat
- baratxuri atal bat
- 8 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra
- gatz pittin bat
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
