Zure gustura prestatzen dugu
Bakailao osoa edo moztuta nahi duzu? Gure arrandegietan, egin nahi duzun errezetarako aukerarik onena aholkatzen dizugu.
1-
Masailak
Irmoak eta gozo-gozoak. Hainbat eratara egin daiteke: lurrunetan, salteatuta edo frijituta.
2-
Trontzoak
Skrei bakailaoaren parterik onena da, eta chef zorrotzenen ehunka errezeten izarra ere bai.
3-
Azala
Ezin hobea frijituta egiteko. Topping kurruskari gisa erabil dezakezu, plater originalak prestatzeko.
4-
Isatsa
Hamaika errezeta daude bakailao bikain honen isatsa egiteko. Irudimena erabili!
5-
Mihia
Mihiaren azpiko muskuluak dira. Haragi irmoa eta melenga da.
6-
Sabelaldea
Badira bakailao-saldak…
eta Skrei saldak. Sabelaldea erabili, eta maila goreneko saldak lortu.