Olo-cookieak madariarekin
- Segundo plato
- 4267 visitas
- Dificultad
- Dificultad media
- Tiempo
- De 30 minutos a 1 hora
- Precio bajo
- Precio bajo
- Nutri-score
- kcal
- 167g 8%
- Azúcares
- 7,09g 8%
- Grasas
- 5,05g 7%
- Grasas saturadas
- 0,92 5%
- Sal
- 0,41g 7%
Modo de preparación
- Berotu labea 180 gradutan
- Birrindu olo-maluten erdia irinaren antzeko testura bat lortu arte.
- Zuritu eta birrindu bi madari. Moztu beste madaria kuboetan
- Irabiatu bi arrautzak eta erantsi madari-purea, oloa, legamia kimikoa,
kanela eta gatza. Nahastu ore homogeneo bat lortu arte.
- Egin bolak orearekin etajarri madariak eta intxaurrak goiko
partean.
- Laberatu 10-12 minutuz edo pixka bat txigortuta egon arte.
- Atera galletak labetik eta utzi hozten sareta baten gainean.
Galleta osasuntsu batzuk egiteko adibide on bat. Nutrizio-propietateak. osagaiek iturri egokietan dute jatorria: ez dago irin findurik, koipea arrautza eta intxaurretatik dator eta fruta osoek ematen dituzte azukreak. Kanelak usaina eta zaporea ematen dio platerari eta erantsitako azukreak ordezkatzen ditu. Egokia. Obobegetarianoentzat.
Ingredientes (8 personas)
- -200 g olo-maluta n
- -2 arrautza n
- -3 madari n
- -25 g intxaur n
- -½ koilarakadatxo legamia kimiko
- -½ koilarakadatxo kanela-hauts n
- -Gatz apur bat n
- -Gozatzeko aukerak: datilak (olo-malutekin batera birrinduta), fruta deshidratatuak (zatitxoetan, galleta-orearen gainean jarrita labean sartu baino lehen), banilla-aroma (tanta batzuk orean erantsita), eta batez ere, madari gozo eta helduak aukeratzea.
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/