Izokin glasatua, ahuakate-entsalada eta arrozarekin

  • Segundo plato
  • 1350 visitas
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
De 30 minutos a 1 hora
Nutri-score

Descargar

kcal
595 30%
Azúcares
12,2g 14%
Grasas
35,8g 51%
Grasas saturadas
5,7g 29%
Sal
1,34g 22%
de 5 estrellas. Basado en 0 valoraciones

Modo de preparación

Izokina nola prestatu Labea aurretik berotu, 200 ºC-an. Gehitu lapiko batean soja-saltsa, baratxuria eta astigar-jarabea, eta kozinatu, erdira murriztu arte. Ziztatu izokina olioarekin, gatzaz eta piperraz ondu, laberatzeko erretilu batean jarri, eta estali soja-glasatuaren erdiarekin. Laberatu 5 minutuz, ireki labea eta estali izokina gainerako glasaturekin. Utzi labean beste 5 minutuz edo nahierara egon arte. Arroza nola prestatu Prestatu arroza, fabrikatzailearen jarraibideei erreparatuz. Gehitu olioa zartagin batean eta sueztitu baratxuria. Gorritzen hasten denean, kendu zartaginetik. Ondoren, gehitu arroza eta sueztitu minutu batzuez. Gorde. Entsalada nola prestatu Moztu pepinoa, tipula, kiwia eta ahuakatea kubotan. Katilu batean, nahastu limoi-zukuarekin eta olioarekin batera. Gehitu sesamo-haziak eta nahastu leuntasunez. Platerean aurkeztu Jarri arroza oinarri gisa, gehitu izokina gainean eta entsaladarekin estali. Hautseztatu martorri pixka batekin edo gustuko duzun beste belar usaintsu batekin.
Gantz kardiosasungarrien ekarpena da errezeta honen ezaugarririk bereizgarriena. Nutrizio-propietateak: Izokina da arrain urdin nagusiena, omega 3 gantz gehien duena, eta ahuakateak, fruta bat izanik, gantz kopuru handiagoa du. Hori bai, azido oleiko moduan gehienbat, oliba-olioak duen berbera.

Ingredientes (4 personas)

  1. - 4 izokin-xerra
  2. - 30 ml soja-saltsa
  3. - 30 ml astigar-jarabea
  4. - 1 baratxuri-ale
  5. - 2 koilarakada oliba-olio birjina
  6. - gatza eta piperbeltza
  7.  
  8. Ahuakate-entsalada egiteko:
  9. - 1 luzoker txiki edo ertain
  10. - ½ tipula
  11. - 1 ahuakate
  12. - 1 koilarakada olio
  13. - 1 koilarakada limoi-zuku
  14. - 2 koilaratxo sesamo-hazi
  15. - 1 kiwi
  16. - Martorri apur bat
  17.  
  18. Arroza egiteko:
  19. - 120 g osoko arroz
  20. - 1 baratxuri-ale
  21. - 2 koilarakada oliba-olio birjina

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/