Esne-irabiakia jogurtarekin eta hurrekin
- Postrea
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- 30 minutu baino gutxiago

- kcal
- 308 15%
- Azúcares
- 20g 22%
- Grasas
- 20g 28%
- Grasas saturadas
- 5g 23%
- Sal
- 0,1g 2%
Modo de preparación
Irabiagailu-edalontzi batean esne gaingabetua, hozkailutik atera berri den jogurt naturala eta azukre beltza (nahierara) irabiatuko ditugu.
Zerbitzatuko ditugun kopetara botako dugu eta gainetik arinki birrindutako hur txigortuekin hautseztatuko dugu.
Azkenburuko, gosari edo mokadu interesgarria da, kaltzioa, esnekien proteinak eta hurrak dituelako, eta bihotzerako osasungarria den hurren koipea ere bai. Osasunaren ikuspegitik, menua osatzeko nahikoa izango litzateke azukrea bazter utzi, eta, adibidez, fruta fresko zatitua gehitzea; horrek zaporea emango dio gainera, azukrearen "mira ez izateko".
Ingredientes (4 personas)
- 400 ml esne
- 400 g jogurt natural
- 40 g azukre beltz
- 100 g hur
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
