Arrautzak cocotte-an izokin ketuarekin

  • Bigarren platera
  • 4395 visitas
Zailtasuna
Zailtasun handia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Arrautzak cocotte-an izokin ketuarekin

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Labea 180 ºC-tan berotzen jarri.   Hasteko, moldeak prestatu. Horretarako, gurin bigunduarekin pintatu ontzien barrualdea eta gatz-piperrez ondu.   Tipulak kubo txikietan moztu eta gorde.   Gurina urtu arte berotu zartagin batean, tipula gehitu eta zeharrargi egon arte sueztitu. Jarraian, gehitu ziazerba-orriak, gatz-piperrez ondu eta sueztitu 2 minutu gehiagoz. Gorde.   Tipularen eta ziazerben nahastea moldeen hondoan banatu. Ondoren, izokin ketua, esne-gain likidoa eta arrautzak gehitu.   Aurretik 175 ºC-tan berotutako labean sartu eta utzi egiten 10-12 minutuz.   Goialdea ezkai fresko apur batekin hautseztatu eta zerbitzatu berehala.

Osagaiak (4 personas)

  1. 4 arrautza
  2. 8 koilarakada esne-gain likido
  3. 25 g gurin + moldeak koipeztatzeko
  4. 1 tipula txiki
  5. 40 g ziazerba-orri
  6. 80 g izokin ketu
  7. Gatza
  8. Piperbeltza

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/