Banana eta zerealen opil txikiak
- Postrea
- 5624 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
Prestaketa
Zereal txigortuak, ahal izanez gero txokolaterik gabekoak, zatikatu eta hauts bihurtzen ditugu sukaldeko robotaren laguntzaz.
Krema bat egiten dugu banana helduekin, zerealekin eta banaka gaineratutako arrautzekin, krema lodi bat egin arte.
Zartagin bat oliba-olioz arinki igurzten dugu sukalde-paper batekin, zartagina sutan jartzen dugu, eta berotu denean banana, arrautza eta zerealen koilara handi bat ore isurtzen dugu burruntzali batekin, eta opil txikiak alde batetik eginda daudenean itzuli egingo ditugu beste aldetik egiteko.
Opil txikiei gantz gutxiko gazta krematsu pixka bat eta fruitu gorri batzuk eta sagar- eta kiwi-zati batzuk gaineratuko dizkiegu.
Osagaiak (4 personas)
- 2 banana
- 4 arrautza
- 240 g zereal txigortu eta zatikatu
- 250 g gantz gutxiko gazta krematsu
- 125 g fruitu gorri
- 125 g sagar eta kiwi
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
