Brokoli erregosia txanpiñoi xafl ekin
- Lehenengo platera
- 6566 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
Prestaketa
Zuritu eta moztu tipula juliana eran. Bereizi brokolia adartxotan, eta garbitu iturriko txorrotaren azpian. Kendu ura txanpiñoi xafl atuei. Jarri kazola batean tipula, txanpiñoiak eta oliba olioa eta erregosi pixka bat. Gehitu barazki salda eta brokolia. Su eztian egin ordu erdiz, brokolia samur egon arte. Berotan zerbitzatuko dugu.
Osagaiak (4 personas)
- 800 g brokoli
- 185 g txanpiñoi xafla kontserba EROSKI basic
- tipula gozo bat
- EROSKI brik barazki salda
- 2 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
