EROSKI Natur brokoli-mokadutxoak
- Hasierakoa
- 6628 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
Prestaketa
- Txikitu perrexila
- Birrindu bi gaztak
- Jarri osagai guztiak bol batean eta nahastu ore uniformea lortu arte.
- Sartu hozkailuan ordubetez
- Orearekin bola txikiak egin eta zilindro forma eman.
- Ogi-birrinetan pasa
- Sartu labean 200 ºC-ra 20 minutuz edo doratu arte.
Osagaiak (4 personas)
- 400 g EROSKI Natur brokoli
- 2 arrautza
- 1 tipula
- 1 porru
- 75 g emmental gazta
- 30 g gazta parmesano
- 3 koilaratxo perrexil
- oliba-olioa
- gatza
- EROSKI glutenik gabeko ogi birrindua, arrautza-ogitan pasatzeko
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
