Ganboi biskea eta olagarroa plantxan
- 9084 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 241 12%
- Azukreak
- 3,33g 4%
- Koipeak
- 6,83g 10%
- Koipeak saturatuak
- 1,04g 5%
- Gatza
- 1,01g 17%
Prestaketa
Barazkiak sueztitu, baratxuria izan ezik, gorritu gabe, eta ganboiak erantsi eta salteatu. Jarraian, baratxuria gehitu, utzi egosten eta urarekin desglasatu.
Erantsi tomate-orea, azafrai txigortua eta garni buketa.
Kendu ganboien gorputzak eta utzi buruak eta azala. Estali ur hotzarekin. Irakiten hasten denean gehitu arroza eta utzi egosten.
Iragazi dena (azalak ongi xukatu zuku guztia ateratzeko), erantsi ganboien gorputzak eta txikitu.
Egin olagarro hankak plantxan eta apaindu biskea haiekin eta tipulin txikitu pixka batekin
Biskea Frantziako sukaldean ohikoa den zopa bat da: itsaski-oinarria du eta arroz pixka bat, loditzeko. Nutrizio-propietateak: Barazki anoa bat, itsaskien kalitate handiko proteina eta gantz gutxi ematen ditu. Gainera, itsaskiak kaltzioa, fosforoa, iodoa, selenioa, zinka, B3 bitamina, B12 bitamina eta burdin pixka bat ditu.
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
