Intxaur-saltsazko creme brulé

  • Postrea
  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
1 eta 2 ordu bitartean

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Intxaurrak, esnegaina, azukrea, limoi-azala, esnea eta kanela nahastu eta guztia 25 minutuz irakingo dugu. Iragazi eta geroko utziko ditugu intxaurrak. Nahasketa apur bat hozten denean, gorringoak gehitu eta oso ongi irabiatuko dugu, zeramikazko moldean bete eta labean sartuko ditugu 100 gradutan ordu eta erdiz lehortu eta karamelizatuko dira intxaurrekin. Intxaurrak eta, nahi izanez gero, kanela jarriko ditugu gainean.

Osagaiak (4 personas)

  1. 250 g esne
  2. 250 g esnegain
  3. 150 g intxaur
  4. 100 g azukre
  5. Limoi-azala
  6. Kanela-txotxa
  7. 100 g arrautza-gorringo

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/