Kuiatxozko espagetiak gazta-saltsa leunarekin
- Lehenengo platera
- 6992 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio baxua
- Prezio baxua
- Nutrizio-sailkapena

- kcal
- 376 19%
- Azukreak
- 6,10g 7%
- Koipeak
- 31,00g 44%
- Koipeak saturatuak
- 11,00g 55%
- Gatza
- 0,93g 15%
Prestaketa
Txikitu xarlotak kubotxo txikietan eta erregosi lapiko batean olio pixka batekin.
Gehitu Brie eta Camembert gaztak, kubotan ebakita, esnea eta espeziak. Utzi egosten 10 minutuz su ertainean, gaztak urtu arte, eta txikitu.
Garbitu kuiatxoa eta espiralgailu batetik pasa espageti-forma lortzeko. Erantsi olioa zartagin batean eta salteatu su bizian 2 minutuz.
Zerbitzatu espagetiak gazta-saltsa eta birrindutako anakardoak gainetik gehituz, nahierara.
Barazkiak jateko modu dibertigarria da, gure plateretan egunean hainbat aldiz egon behar baitira. Nutrizio-propietateak. Plateraren nutrizio-kalitatea ertaina da, gaztek ematen duten gantz eta gantz-azido ase kantitateagatik, eta esne-koipeak arrisku kardiobaskularreko faktorea ez dela dirudien arren, saltsa honen kontsumoak ez luke ohikoa izan behar.
Completa tu menú
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
