Muskuiluak kremarekin

  • Lehenengo platera
  • 3947 visitas
Zailtasuna
Zailtasun handia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Muskuiluak kremarekin

Descargar

3/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Muskuiluak uretan eragin eta xukatzen utzi. Gorde. Tipula eta baratxuria kubo txikietan ebaki.  Apioa garbitu eta txikitu. Gurina kazola handi batean ipini, eta urtzen utzi.  Tipula, baratxuria eta gatza gehitu. Ondoren, su ertainean arin frijitu tipula gorritu hasi arte. Ardo zuria gehitu eta irakiten ipini. 3 minutuz egiten utzi.  Esne-gaina gehitu eta berriro irakiten ipini. Muskuiluak kazolara bota, gatzaz eta piperraz ondu, estali eta ireki arte su motelean egosten utzi. Perrexil xehatuarekin lagunduta zerbitzatu.

Osagaiak (4 personas)

  1. 1 kg Eroski muskuilu lurrunean
  2. 1 tipula txiki
  3. 1 baratxuri-ale
  4. 50 g gurin
  5. 2 apio-adar
  6. 100 ml ardo zuri
  7. 225 ml Eroski esne-gain likido
  8. piperbeltza
  9. gatza
  10. perrexila

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/