Olagarroa Galiziako eran

  • Bigarren platera
  • 5067 visitas
Zailtasuna
Zailtasun handia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Olagarroa Galiziako eran

Descargar

0/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Patatak zuritu eta eltze batean bota, ur irakin eta gatzarekin, samur egon arte. Behin denbora igarota, xukatu eta xerratan ebaki. Gorde. Beste eltze bat urarekin ipini eta irakiten hasten denean, olagarroa gehitu, 2 minutuz galdatu eta xukatu. Patatak platerraren gain ipini, eta gainean, olagarro zatiak. Jarraian, oliba-olioarekin busti eta piperrauts gozoarekin hautseztatu. Gatz larriarekin ondu eta, nahi izanez gero, perrexil apur batekin hautseztatu.

Osagaiak (8 personas)

  1. 400 g olagarro egosi
  2. 2 patata
  3. oliba-olioa
  4. ezkata-gatza
  5. piperrauts gozoa
  6. perrexila

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/