Osoko arroza berdurekin eta alioli ukituarekin

  • Bigarren platera
  • 5619 visitas
Zailtasuna
Zailtasun hasiberrientzat
Denbora
1 eta 2 ordu bitartean
Osoko arroza berdurekin eta alioli ukituarekin

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Garbitu, zuritu eta txikitu berdurak, eta, arroza egiteko erabiliko dugun zartaginean edo paella ontzian, egin erregosi bat horiekin. Jarraian, bota arroza, nahasi eta egin 40 minutuz, arroz neurri bakoitzeko 3 neurri ur erantsita. Urik gabe geratzen denean, atera sutatik eta utzi egonean 10 minutuz estalita. Zerbitzatu alioli saltsa pixka batekin.

Osagaiak (4 personas)

  1. 300 g EROSKI Sannia osoko arroza
  2. tipula erdia
  3. azenario bat
  4. piper gorri bat
  5. piper berde bat
  6. 100 g kuiatxo
  7. baratxuri atal bat
  8. brik bat EROSKI berdura salda
  9. alioli saltsa
  10. 3 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/