Osoko pasta berdel bolekin

  • Bigarren platera
  • 3975 visitas
Zailtasuna
Zailtasun hasiberrientzat
Denbora
1 eta 2 ordu bitartean
Osoko pasta berdel bolekin

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Osoko pasta egiteko: kazola batean irakin ur asko gatzarekin. Irakiten hastean, bota pasta eta nahasi goxo-goxo berriz irakiten hasi arte. Egosi 13-15 minutuz. Kendu ura. Kazola berean berotu tomate frijitua, bota pasta berriz ere eta nahasi. Bolak egiteko: beratu ogi mamia esnetan. Garbitu berdelari azala eta hezurrak, eta papurtu. Erantsi perrexila, baratxuri atal zuritua, gatza, piperrautsa eta arrautza, eta egin guztia xehe-xehe maneiatzeko erraza den ore bat egin arte. Egin bolak ore horrekin. Pasatu irinetan eta frijitu olio bero-berotan. Frijitu ondoren, atera zartaginetik eta erantsi pastari eta tomateari.

Osagaiak (4 personas)

  1. Pasta egiteko:
  2. 240 g EROSKI Sannia makarroi osoko
  3. brik erdi bat EROSKI tomate, oliba olioarekin frijitua
  4. Bolak egiteko:
  5. 400 g berdel fresko
  6. 60 g ogi mami
  7. 2 baratxuri atal
  8. arrautza bat
  9. 30 g irin
  10. 4 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra
  11. perrexila
  12. piperbeltza
  13. gatza

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/