Puré de pomes i peres
- Postrea
- 4243 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun hasiberrientzat
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

- kcal
- 143 7%
- Azukreak
- 31g 34%
Prestaketa
Pelem les pomes, les peres, les taronges i la llimona i ho triturem tot amb la batedora fins a formar una crema lleugera. Provem el punt de sucre i ho reservem a la nevera.
En el moment de servir la crema, la traiem de la nevera i la servim en copes o bols individuals, decorant amb una fulla de menta fresca i unes rodanxes de poma "royal gala" tallades al mateix instant de servir.
El puré o batut de fruites és una manera rà pida, senzilla i nutritiva de menjar fruita. A més, generalment, en una ració de puré hi cap més d'una fruita, de manera que es garanteix part important de les 2-3 racions de fruita dià ries. En batre la fruita fresca es concentren més nutrients que si es tractés d'una compota. Per beneficiar-se de tota la fibra de les fruites, més abundant en la pell, s'aconsella rentar bé la fruita amb aigua abundant i batre-la amb la mateixa pell, ben batuda perquè el puré resulti suau de textura i de sabor. En resum, una bona dosi de vitamines fresques, de sals minerals, de fibra i aigua abundant per cada ració de puré de fruites. Â
Osagaiak (4 personas)
- 3 pomes "golden"
- 1 poma
- 3 peres "conferència
- 2 taronges
- 50 g de llimona (mitja llimona)
- Menta
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
