Sagar errea kanelarekin eta intxaur birrinduekin

  • Bigarren platera
  • 5161 visitas
Zailtasuna
Zailtasun hasiberrientzat
Denbora
1 eta 2 ordu bitartean
Sagar errea kanelarekin eta intxaur birrinduekin

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Garbitu sagarrak eta kendu bihotza. Egin ebaki bat luzetara azalaren goiko herenean, eta hautseztatu norberak nahi bezala kanelarekin. Jarri laberako edo mikrouhin laberako ontzi batean. Labean egiteko: jarri labea berotzen 180ºC-an eta erre 30 minutuz; mikrouhin labean egiteko: egin indar betean 10 minutuz. Eginda dauden jakiteko, zulatu albo batean: punta edo labana ondo sartzen bada, bere puntuan daude. Zerbitzatu hotzean edo epelean, erre dugunean atera den zukuarekin.

Osagaiak (4 personas)

  1. Golden motako 4 sagar
  2. kanela ehoa
  3. 20 intxaur EROSKI basic oskolarekin

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/