Sandwich begetala kanarietako bananarekin eta gaztatxoarekin
- Hasierakoa
- 4098 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

Prestaketa
Moldeko ogiaren xerrak pixka bat txigortzen ditugu.
Moldeko ogiaren barnealdeak maionesa pixka batekin igurzten ditugu eta letxuga garbituta eta zatituta, Babybel-gaztatxoak xerratan moztuta, banana-xerra txiki batzuk, eta tomatea garbituta eta xerratan moztuta ipintzen ditugu.
Kontserbatik xukatutako atuna maionesa eta ketchup pixka batekin nahasten dugu, nahieran; ore hori gainerako osagaien gainean igurzten dugu eta estali egiten dugu.
Sandwich bakoitza lau zatitan mozten dugu zerra-labanarekin edo ondo zorroztutako labana batekin.
Osagaiak (4 personas)
- 200 g moldeko ogi (8 xerra moldeko ogi, ertzik gabe)
- 4 gaztatxo
- Kanarietako banana 1
- 100 g tomate (tomate 1)
- 50 g letxuga (4 letxuga-hosto)
- 100 g atuna oliotan (2 lata txiki)
- 50 g maionesa light
- 20 g ketchup
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
