Tofu-kubotxo erreak soja-saltsarekin eta sesamo txigortuarekin

  • Hasierakoa
  • 7008 visitas
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Tofu-kubotxo erreak soja-saltsarekin eta sesamo txigortuarekin

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Tofua lehortu eta 1 cm-ko kubotxoetan moztuko dugu. Zartagina berotu, eta sesamoa txigortuko dugu, oliorik erabili gabe. Gerorako gordeko dugu. Zartagina oraindik bero dagoela, tofu-kubotxoak su ertainean frijituko ditugu, alde guztietatik txigortzen diren arte. Ondoren, soja-saltsarekin itzaliko dugu, eta zartagineko hezetasuna lurrundu arte egosi.  Amaitzeko, sesamo-hazi txigortuak botako dizkiogu. Entsalada batekin lagun daiteke, edo tofu-kuboak barazkiekin, arrozarekin edo pastarekin batera kozinatu.

Osagaiak (2 personas)

  1. 200 g Tukan tofu natural
  2. 3 koilarakada oliba-olio
  3. 5 koilarakada soja-saltsa
  4. 2 koilarakada sesamo-hazi txigortu

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/